12 Ağustos 2012 Pazar

Twitter'dan para kazanmak isteyenler

Twitter kullanıcıları yeni başlayan bir sistemle tweet başına para kazanacak. Nasıl mı ?

Bir internet sitesi, sistemlerindeki reklam mesajlarını takipçilerine “tweet” olarak atacak Twitter kullanıcılarına para ödeyecek.

Twitter kullanıcılarının doğrudan para kazanacağı girişimi dün hayata geçiren sitenin yetkilileri, sağlıklı bir şekilde büyümeleri halinde Türkiye’deki en büyük internet projesi haline gelebileceklerini düşünüyor.

Uygulama, günde 1,7 milyon Türkçe tweet atılan Türkiye’de twitter kullanıcılarının reklam yapmasına olanak sağlayarak siteye üye olanlara takipçi sayısı kadar para kazandırabilecek.

Twitter kullanıcıları sisteme bir kez kayıt olduktan sonra sistemdeki ilanları görebilecek ve reklam verenin belirlemiş olduğu kriterlere uygun olması halinde her ilanı tweetleyebilecek.

Kullanıcılara ilk aşamada ödenecek bedelin takipçi başına bir kuruş olacağı sitede, kullanıcılar hesaplarındaki parayı 50 TL ve üzerine çıktıktan sonra çekebilecek. Twitter kullanıcıları tweetlediği her ilan başına ulaştığı takipçi sayısına göre para kazanacak, bu para reklam verenin açmış olduğu krediden eksilecek.

Yayın zamanı, günlük limit, saatlik limit, aynı kişi tarafından yeniden tweetlenme gibi kriterler ise reklam veren tarafından önceden belirlenecek. “Yeni Dünyanın Büyük Kumbarası” sloganıyla yola çıkan internet sitesinin İngilizce versiyonu ise önümüzdeki ay aktif hale getirilecek.

 Kaynak: Timeturk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder